Dat onze club 40 jaar wordt, dat wist de goede verstaander uiteraard al wat langer. Dat we de gelegenheid ook aangrijpen om eindelijk ons eigen rugbybier te lanceren, dat wist waarschijnlijk nog ni├ęt iedereen.

Bij deze dus: welkom op de wereld JACKLER!

Wij vieren deze unieke geboorte van JACKLER, die al direct 40 jaar is bij het verlaten van het warme nest, met een beperkte eerste oplage van 40 bakken, aan de ronde prijs van – je raadt het al – 40 euro.

Je zal er dus snel bij moeten zijn om deze 18 centimeter grote knaap van zo’n 615 gram als eerste te pakken te krijgen. 40 bakken, op is op. (PS. In de tweede batch zal het ook mogelijk zijn om per 6 aan te kopen).

OPGELET! Je krijgt een bericht wanneer de bak afgehaald kan worden, maar kleine kindjes moeten eerst nog wat rijpen in het donker. Bezoek is dus voorlopig nog niet mogelijk. Je zal het voor deze Valentijn dus toch nog met een boeket rozen of een doos chocolade moeten doen…

Technische info: alcohol 8,5%, 33 centiliter, blond bier van hoge gisting. Ingredi├źnten: water (duh), gerstemout, hop en gist. Dit product bestaat uit 24 flesjes JACKLER.