Teambuilding is belangrijk. Dat snappen we. In het bedrijfsleven, en nog meer in een sportieve setting binnen een competitie. En laat rugby nu dé sport bij uitstek zijn waar teamwerk zeer belangrijk is, en dé sport bij uitstek waar iedereen van het team zijn taak ter harte moet nemen om de slaagkansen van het team veilig te stellen.

Die gelijkenissen tussen rugby en business vertellen we jullie graag bij één van onze team building opties – bij de ene kom je uiteraard al wat meer te weten dan de andere.

Heb je interesse in één van onze mogelijkheden, neem contact op per mail.

Our values decide our character. Our character decides our values.

James Kerr, Author

The first stage of learning is silence; the second stage is listening.

James Kerr, Author

INITIATIE

We brengen je team de basics van rugby bij. Eerst doe jij je ding met je bedrijf (presentatie, jaarcijfers, brainstorm, product launch, you name it) in één van onze meeting rooms (1,5u), daarna zorgen wij voor een initiatiesessie rugby (1,5u).

Na afloop gaat de bar open en de muziek aan.

CHALLENGE

We brengen je team de basics van rugby bij. Eerst doe jij je ding met je bedrijf (presentatie, jaarcijfers, brainstorm, product launch, of gewoon kantklossen, you name it) in één van onze meeting rooms (1,5u), daarna zorgen wij voor een initiatiesessie rugby (1,5u).

Na de initiatie volgen een aantal rugby challenges (1u) om de competitiegeest aan te wakkeren. Met uiteraard een prijsuitreiking, de bar open en de muziek aan.

RUGB2B **

Een halve dag programma (2x 2u) met sessies over de raakpunten tussen business en rugby, doorspekt met fysieke initiatie op het veld, en het in de praktijk brengen van wat je in theorie net zag.

Er zijn verschillende mogelijkheden (15-tal verschillende business aspecten kunnen worden behandeld), en draaien allemaal rond groepsdynamica en leiderschap. Gevolgd door uiteraard een derde time in de bar.