Lid worden is super simpel én snel. In 3 stappen ben je lid: je maakt je eerst bekend bij onze club, je laat je medisch nakijken, en je voldoet je lidgeld #stopdeklok.

Was je eerder al ‘ns lid van Rugbyclub Leuven en wil je opnieuw aansluiten, of heb je in het verleden al een geldige licentie gehad bij een andere club verbonden aan Rugby Vlaanderen of de Ligue Belge Francophone de Rugby? Neem dan rechtstreeks contact op met de ledenbeheerder om je heraansluiting te regelen.

We geven je alvast een overzicht van onze lidgelden. Deze prijzen zijn telkens geldig voor een volledig seizoen. Een seizoen loopt altijd van 1 juli tot en met 31 juni.

Interessant om weten is dat we, wanneer je lid wordt na 1 januari van het lopende seizoen, slechts 75% aanrekenen van het totaalbedrag zoals hieronder vermeld. Deze korting is niet van toepassing voor het lidgeld voor steunende leden.

Als je al lid was in het huidige seizoen ontvang je automatisch je factuur voor het komende seizoen. Op het einde van het seizoen zal de team manager je er aan herinneren dat de vernieuwing er aan komt. Mocht je dus toch opteren om te stoppen met rugby, laat dat dan op tijd weten zodat we je geen factuur bezorgen.

RUGYBSCHOOL

• FANS
  • SYMPATHISANTEN
  • Toegang tot de krachthonk **

* de VETERANEN ploeg en de TOUCH ploeg zijn in oprichting. Heb je zin om deel uit te maken van deze teams, laat dan zeker je gegevens na via de links.

** de krachthonk is momenteel in aanbouw – de toegang inbegrepen is dus enkel van toepassing uiteraard zodra de krachthonk klaar is.

Je kan bij je mutualiteit een gedeelte van het lidgeld laten terug betalen. Na betalen van je lidgeld krijg je van ons een attest dat samen met het formulier van het ziekenfonds teruggestuurd moet worden naar je ziekenfonds.

Je vind dat attest automatisch in je twizzit omgeving in het vak ‘Persoonlijke Gegevens’ maximaal 30 dagen nadat je lid werd.

VERZEKERING

Elke speler is automatisch verzekerd vanaf zijn registratie via het rugbypass formulier.

VERZEKERING

Alle leden (zowel spelende als niet-spelende) zijn verzekerd via de Rugby Vlaanderen groepsverzekering bij onze makelaar Arena. Mocht je toch iets aan de hand hebben, download dan het verzekeringsformulier.

DOPING

Geldende dopinglijst voor de sport

DOPING

Op de dopingsite kan je info vinden over verboden stoffen in wedstrijdverband.

Dit is de dopinglijst die geldt voor elke sport in competitieverband.

ONGEVAL

Accidentje op training of op wedstrijd?

ONGEVAL

Bekijk hier in detail wat je moet doen na een ongeval op training of op wedstrijd – al dan niet in competitieverband, vriendschappelijke wedstrijden uiteraard evengoed.