Rugby Pass

Proef onze mooie sport

Dankzij de Rugby Pass van Rugbyclub Leuven kan je met een gerust hart proeven van onze heerlijke sport.

Vier gratis trainingen

Wil je graag komen proberen, dan volstaat het om je hieronder kort in te schrijven zodat we weten wie je bent en in welk team je terechtkomt. Je krijgt 4 trainingen gratis aangeboden dankzij onze Rugby Pass. Dat geeft je voldoende tijd om te weten te komen of deze unieke teamsport je ding is of niet.

Inschrijven?

Na 4 trainingen ben je waarschijnlijk helemaal gebeten door het rugbyvirus, en kan je je inschrijven voor het lopende seizoen. Afhankelijk van het moment wanneer je opstart passen we het inschrijvingsgeld pro rata aan.

Rugbyclub Leuven_ rugby meisjes

Informatie Rugbyclub Leuven – Rugby Vlaanderen

Wil je graag meer weten over onze club, neem dan hier even een kijkje. Wens je je na 4 trainingen graag aan te sluiten bij onze club, kan dat via deze webpagina. Voor verdere informatie over de rugbysport in Vlaanderen, verwijzen we je graag door naar de website van Rugby Vlaanderen.

Tot speels!