Wat is de U14?

De U14 is de overgangsgroep tussen puur recreatief en toch al iets ernstiger rugbyspel. Hier proeven onze spelers van de eerste competities en wordt ook op het volledige veld gespeeld. In deze groep spelen jongens en meisjes nog broederlijk en zusterlijk naast mekaar.

Een speler/speelster is een U14 indien hij/zij op 1 januari van het lopende seizoen de leeftijd van 14 jaar nog niet heeft bereikt. Dit seizoen (2019-2020) wil dat zeggen dat hij/zij moet geboren zijn in de jaren 2006 of 2007.

Wil je meer informatie over de andere teams, dan kan je terecht bij de U12, de U16, de U18, de heren– of vrouwencompetitie.

Wanneer zijn de trainingen?

De groep traint op woensdag van 18u00 tot 19u30 en vrijdag van 18u30 tot 20u00. Vermits de training liefst op tijd starten wordt iedereen verzocht een kwartier voor de aanvang aanwezig te zijn. Wedstrijden worden op zaterdag middag van 12u00 tot 13u00 gespeeld.

Contact opnemen?

De manager van de U14s, Rudi Geraerts (+32 497 59 34 45), staat klaar om op al jullie vragen te antwoorden.

Laatste berichten

Gelijkspel op Pajot voor de U14

Elke wedstrijd dient gespeeld tot de laatste minuut.  Op wilskracht werd de verdiende gelijkmaker gemaakt.  Minder belangrijk dan de score is de manier waarop onze jongens zich toch telkens in de wedstrijd hebben geknokt.  Onze ervaren spelers zullen onze nieuwelingen nog meer in het spel moeten betrekken, omgekeerd gaan die ook moeten leren meer van …