U14

De U14 is de overgangsgroep tussen puur recreatief en toch al iets ernstiger rugbyspel. Hier proeven onze spelers van de eerste competities en wordt ook op het volledige veld gespeeld. In deze groep spelen jongens en meisjes nog broederlijk en zusterlijk naast mekaar.

De groep traint op woensdag van 17u30 tot 19u00 en vrijdag van 18u00 tot 19u30. Vermits de training liefst op tijd starten wordt iedereen verzocht een kwartier voor de aanvang aanwezig te zijn. Wedstrijden worden op zaterdag middag van 12u00 tot 13u00 gespeeld.

De manager van de U14s, Rudi Geraerts (+32 497 59 34 45), staat klaar om op al jullie vragen te antwoorden.

Laatste berichten

Gelijkspel op Pajot voor de U14

Elke wedstrijd dient gespeeld tot de laatste minuut.  Op wilskracht werd de verdiende gelijkmaker gemaakt.  Minder belangrijk dan de score is de manier waarop onze jongens zich toch telkens in de wedstrijd hebben geknokt.  Onze ervaren spelers zullen onze nieuwelingen nog meer in het spel moeten betrekken, omgekeerd gaan die ook moeten leren meer van …