Mix 6 speciaalbieren – Hops ‘n More Leuven

25,00 

Uitverkocht

Hop’s n More zien het als hun taak om jou te laten proeven van nieuwe speciaalbieren, die zelfs de grootste kenners nog durven verrassen. Hier stellen ze een verrassingspakket van 6 bieren voor. Een prachtig cadeau voor elke bierliefhebber.

Schol!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Hops ‘n More is een speciaalzaak voor artisanale bieren, ciders en niet-alcoholische dranken (bieren, kombucha, soda’s). We hebben een uitgebreid aanbod van gepassioneerde producenten uit zowel België als de rest van de wereld. Via onze tapinstallatie en crowler systeem is het mogelijk om vers getapte bieren mee te nemen in blik (=crowler).
Ons doel is om een mooi variërend aanbod aan ambachtelijke dranken te brengen aan mensen die iets anders willen proberen dan de reguliere dingen. We introduceren graag nieuwe bieren en nieuwe brouwerijen, met een focus op onafhankelijke, eerlijke, (kleinschalige) en zeer gepassioneerde producenten. Of het nu de traditionele lambiek of geuzes zijn, de hoppige Pale Ales en IPA’s, zware stouts, verfrissende zure, … We geloven dat elk bier zijn verhaal heeft, en dat is wat we willen brengen aan onze klanten, onze volgers en hopelijk onze toekomstige vrienden.
We stoppen niet bij bier en gaan ook mooie ciders, mede of andere lekkernijen introduceren. Van tijd tot tijd nemen we ook graag een dag vrij van alcoholgerelateerde drankjes en gaan we voor een aantal niet- alcoholische opties. Daarom kiezen we ervoor om NA-bieren, kombucha (gefermenteerde thee) en veel kruiden- of fruitige frisdranken aan te bieden.
Ons motto kan worden beschreven met deze vier eenvoudige woorden: Enjoy, Love, Taste, Share. Kom gerust langs naar de Parijsstraat in Leuven, zodat we onze passie kunnen delen.
Schol!

Titel

Ga naar de bovenkant