Verse soep

5,00

November. Koud. Guur. Kille wind. Fris. Soit, perfecte weersomstandigheden om jezelf op te warmen met een heerlijke kom verse soep. En als je die dan ook nog ‘ns niet moest zelf maken, dan is het toch helemaal perfect, niet?

Bij deze dus > verse soep, gemaakt door de ouders van U16/U18 spelers, verkrijgbaar per liter, af te halen bij de thuiswedstrijden van één van beide de teams. Opbrengst gaat integraal naar de jeugd tour.

Categorie:

Beschrijving

De aangeduide prijs is per liter.