Ja, we weten ook wel dat uwe kalender op uw gsm staat. En ja, we weten dat deze papieren versie geen automatische reminders stuurt. Maar kunt ge op uw gsm met potlood kriebelen? Nee eh. Of kunt ge op uwen tablet aardappelen schillen? Nee eh. En steunt ge door op uw telefoon te scrollen onze fantastische jeugd zodat die op tour kunnen gaan? Ik dacht het niet.

Koop dus voor volgend jaar toch maar ‘ns een papieren kalender. En stuur ons een foto’ke van waar je’m ophangt met #RCLeuvenOnTour. Ze blinken toch zo hard op dat schoon bedrukt glossy papier, onze U16 en U18.

PS. Eindejaarstip > koop onze megaformidabele kalenders direct per 10 en geef er met Kerst eentje aan de bomma, nonkel Jos en uw ex lief. En verkoop de rest door aan de buren. Of de postbode. Of aan tante Jeanine, voor de dochter van die achterneef uit de Kerkstraat waarvan je de naam niet kent maar die altijd naar u lacht.

PPS. Je hoeft niet verder te lezen, maar er zijn veel mensen die zoeken op rugby kalender. En dus, als we de woordcombinatie rugby kalender veel gebruiken in een bepaalde volgorde van een tekst, komst die term (enfin, ons resultaat) hoger te staan in Google als je écht zoekt op rugby kalender. Want als je dat dan doet, zo zoeken op ‘rugby kalender’, dan krijg je niet te zien tegen wie je moet spelen in januari, maar krijg je wél reclame voor de rugby kalender van Rugbyclub Leuven. Cool eh? Ni? En nu vooruit, verkopen die rugby kalender. #chopchop