Sale!

Promo banner

200,00 500,00

We hebben binnenkort écht en TOP kunstgrasveld, en daar hoort een feestelijke opening bij. Denk aan een volwaardig toernooi, met échte ploegen en al, de burgemeester en wat schepenen, van lintje-knip doen, enfin, je kan je er iets bij voorstellen.

Wat we echter momenteel nog wat mankeren is leuke aankleding rond ons topveld. Aankleding van het genre met uw logo er op. Laat elke rugbyspeler, supporter, ouder, sympathisant, bomma, leuvenaar en uw ex-lief weten dat je er terug staat voor het nieuwe seizoen. En dat een héél seizoen lang.

Clear
SKU: N/A Category:

Description

“Hoe groot is dat dan?” horen we je denken. Daar hebben we twee antwoorden op: de standaard maat is de grootte van één hekwerk (de ruimte tussen 2 palen aan het hek onmiddellijk naast het veld. Van deze soort hebben we plaats voor welgeteld 100 partners. Als dat niet toevallig is. Meerdere aaneensluitende banners zijn uiteraard mogelijk afhankelijk van de boodschap die je wil brengen.

Om je een idee te geven – een banner met “Jolien, wil je aub met me trouwen” zal toch zo’n 4 banners naast elkaar nodig hebben. Uw eigen naam daar nog achter plakken zal 5 banners zijn. Hoe meer banners, hoe goedkoper de prijs wordt.

Daarnaast hebben we ook nog premium ruimte op de achterste ballenvangers. Qua oppervlakte ongeveer 3 keer zo groot (ietsje breder maar bijna 3 keer hoger), en het doek zelf hangt ook hoger.

Aan jou de keuze dus tussen standaard of premium.

Kleine letterkes:

• > First come, first serve. Op is op. We behouden ten allen tijde het recht om partners te weigeren die niet in overeenstemming zijn met de waarden van onze club. Onze excuses op voorhand aan parenclub Willy.
  • > De prijs omvat het ophangen en proper houden van jouw banner voor één jaar.
  • > De kostprijs voor het maken van de banner wordt apart aangerekend, en is in principe éénmalig. We opteren voor duurzame materialen. Een standaard banner kost 50 euro productiekost, de premium banners komen op 120 euro.
  • > De banner blijft jouw eigendom in het uitzonderlijke en onbegrijpelijke geval dat je je partnership zou stopzetten (we blijven toch vriendjes eh?)
  • > Je partnerships is voor onbepaalde duur. Opzeggen kan indien mogelijk jaarlijks vóór je je nieuwe seizoensfactuur ontvangt (facturen worden opgemaakt in juli).
  • > Je krijgt ook een RCL lidkaart waarmee je 10% korting krijgt in onze topkantine. Onze bierkaart is berucht tot in Oostende naar ‘t schijnt.
Open chat
Hulp nodig?