Geslaagd toernooi voor de U8

Rugbyschool, U8

De U8 heeft vandaag een fantastisch tornooi neergezet in Berneau. Op het terrein van Coq Mosan  werden er twee rondjes gespeeld met vier ploegen, in totaal zes wedstrijden dus voor onze jonge spelertjes. De RCL’ers tekenden voor vijf overwinningen op zes (en slechts één try tegen). De laatste wedstrijd liet de tegenstander het afweten (schrik van onze U8 of  genoeg van de koude, dat laten we in het midden). Bijgevolg stond er een forfait score op het wedstrijd blad. Ondanks het koude weer (en het modderveld) hebben we mooi rugby van onze U8 gezien. We zagen mooie rucks, hand-offs, het aantal tries was amper niet bij te houden en natuurlijk heel wat rugbyplezier.