Een club in Tongeren?!

Rugby Vlaanderen

Momenteel zijn er plannen om een rugbyclub in Tongeren te starten! Reeds een paar personen hebben interesse getoond en gesprekken met de stad zijn gestart. Wij zoeken nog geïnteresseerden om mee te stappen in dit fantastisch project? Ken jij iemand in Tongeren of omstreken, spreek hem of haar zeker eens aan! Je kan altijd Mathias van Rugby Vlaanderen contacteren of Marc Ruiters die mee in het avontuur zit.

Een club in het zuiden van Limburg zorgt ervoor dat we nog regionaler kunnen spelen. Het is gewoon een must.
Het complex Kleinvelden is alvast een van de mogelijke locaties om de trainingen aan te vatten.

Moest Ambiorix nog leven, was hij zeker het eerste lid!