Schoolinitiaties

Voor wie

Scholen van het basisonderwijs.

Wat

Misschien ben je iemand die maar weinig kent van rugby. Dan is dat dé kans om deze populaire sport te leren kennen. Rugby is een faire contactsport met respect voor je ploeggenoten én tegenstanders. Bovendien is het de enige sport waar iedereen aan kan deelnemen! Of je nu klein, groot, sterk, stevig, mager of snel bent, voor elke positie heb je een speler nodig! En… een ideale sport om je eens goed uit te leven. Wie heeft dat niet nodig?

Inhoud activiteit

Leerlingen dienen best voetbalschoenen aan te trekken. Ook stevige kleren die vuil mogen worden, zijn een must. Er wordt voor materiaal gezorgd (ballen, vestjes, kegels, rucking shields,…). Tijdens de initiatie zullen we alle verschillende aspecten van het rugbyspel aanleren: ball handling, tackling, kicking, ruck, maul, … zodat de leerlingen een goed idee krijgen over wat het spel inhoudt. We voorzien ook een korte video om de regels van het spel uit te leggen op een eenvoudige manier.

Uurregeling

De initiatie kan aangevraagd worden voor een halve of een hele dag.

Kostprijs

Tarieven zijn als volgt:

  • 125 € per trainer voor een volledige dag
  • 75 € per trainer voor een halve dag

Om een goede initiatie te kunnen geven raden we aan om vanaf meer dan 10 deelnemers een extra initiator te voorzien.

Hoe deelnemen

U kunt uw deelname aanvragen door de school in te schrijven via onderstaand formulier. Geef in deze aanvraag uw voorkeurdag(en) en voor welke keuzes jullie willen gaan. De verantwoordelijke zal dan met jullie contact opnemen om tot een definitieve afspraak te komen.

[FORM]

Comments are closed.