Laden Evenementen

De trainingen in augustus gaan tot nader order nog altijd door op het wedstrijdveld tot de voorlopige oplevering van het nieuwe kunstgrasveld. Vanaf dat moment verhuizen de trainingen naar het nieuwe oefenveld.

Gelet op de verscherpte maatregelen die we als club nemen ivm covid19 willen we spelers en significant others vragen om deze zo correct mogelijk op te volgen, zowel op en rond de club als thuis. Dit is de enige manier om er samen voor te zorgen dat de competitiestart niet in het gedrang komt. Beperk jullie waar mogelijk tot je rugbybubbel.

Hou het veilig!

  • We komen op de club toe mét mondmasker, en behalve op het veld verplaatsen we ons te allen tijde mét dat mondmasker. Spelers die hun lidgeld al voldeden krijgen er eentje in de clubkleuren, ouders en sympathisanten kunnen het RCL mondmasker ook aankopen indien gewenst à 5 euro.
  • We hanteren opnieuw de bubbels van 20. Iedereen registreert zich dus altijd via Twizzit zodat we weten hoeveel spelers te verwachten. Bij aankomst worden nog steeds de handen gewassen en ontsmet (in die volgorde). Bij meer dan 20 registraties splitsen we op.
  • We trainen voorlopig ook zonder contact. Respecteer ook de anderhalve meter regel naast het veld.

 

Gegevens

Datum:
03.11.20
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Koetsweg 204A, 3010 Kessel Lo