Dit evenement is voorbij.

Goed nieuws! De trainingen kunnen in februari opnieuw van start… #whoopwhoop

Gelet op de verscherpte maatregelen die we als club nemen ivm covid19 willen we spelers en significant others vragen om deze zo correct mogelijk op te volgen, zowel op en rond de club als thuis. Voor de huidige maatregelen zijn onderstaand vuistregels van toepassing voor ons:

• Als je kiest voor rugby, dan kies je niet voor een andere buitenschoolse activiteit. Vergeet dus de jeugdbeweging, de schaakclub of je breiclubje. Het is niet de bedoeling om dat week na week te wijzigen.
  • We hanteren per training 2 bubbels van maximum 10, elke groep krijgt een half veld. Iedereen registreert zich dus altijd via Twizzit zodat we weten wie we kunnen verwachten. Het spreekt voor zich dat gezien de plaatsen beperkt zijn dat je er bent als je je opgeeft (en dus niet een uur voor de training je kat sturen).
  • Zodra je bent ingedeeld in één van die 2 groepen, blijft dat steeds jezelfde groep tot we de maatregelen opnieuw wijzigen of versoepelen.
  • We komen op de club nog steeds aan mét mondmasker, en behalve op het veld verplaatsen we ons te allen tijde mét dat mondmasker. Zorg voor een plastic zipzakje om dat ook covid-proof op te bergen als je aan het sporten bent.
  • Respecteer de anderhalve meter regel naast het veld, en vergeet je eigen drinkbus niet…

We gaan er van uit dat de conditie bij sommigen ondermaats zal zijn. De trainingen duren dus ook maar een uurtje, en er is ook een training voorzien op zaterdag. Ook hier telkens dezelfde groepen.

Datum:
Tijd: