• RCL pet

18,00
    Verkoopspraatje voor de RCL pet komt hier. I mean, wat kan je vertellen over een pet, niet? "Navy blauw baseball model met wit clublogo knal in't midden vooraan. Keuze uit junior of senior model*." Stop de klok. * dit beschrijvende onderdeel heeft enkel betrekking op de grootte van het hoofd.
  • RCL Paraplu

22,00
    Jaja, we kennen allemaal dat "Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain" en al, en da's een schone quote en zo, maar als't oude wijven regent aan de kant van een rugbyveld ben je toch content dat je a/ niet moet dansen, en b/ tenminste droog je favoriete team naar de overwinning kan schreeuwen met onze prachtige rugbyblauwe paraplus. Je kan zélfs nog kiezen uit een groot model waar je lekker met 2 onder kan, of een model dat vooral makkelijk in je rugzak of handtas past. Your call. Droog ben je in beide gevallen. En ui-te-raard staat ons clublogo mooi centraal op één van de panden te pronken in waspoederwit.
  • Sleutelhanger

3,00
    De RCL sleutelhanger is on-mis-baar in het grotere geheel van je Rugbyclub Leuven uitzet. Dit multifunctioneel kleinood is als het ware een sieraad die de volatiele waarde van je sleutelbos verzeventienvoudigt.
  • RCL sokken

8,47
    Wedstrijdsokken met het RCL logo.
  • RCL mondstuk

7,02
    Dit is gebitsbescherming speciaal voor rugby. Double Density - Smile XE mouth guard.
  • Nauw aansluitend, zonder naden, sneldrogend ondergoed. Scheurt niet snel. Zwart. Beschikbaar van 3XS tot 3XL.
  • RCL tee

30,99
    De softlock-mesh inzetstukken onder de mouwen en een gebreide kraag maken dit t-shirt extreem licht, zacht en ademend. Beschikbaar in navy met clublogo van 3XS tot 5XL, met korte of lange mouwen. Optioneel kan je naam op de achterkant.
  • Resist Heavytex 100% polyester. Comfortabel maar superstevig, ideaal voor intensieve training (scheurt niet). Beschikbaar in navy met clublogo van 3XS tot 5XL, met of zonder je naam op de achterkant.
  • RCL regenjas

72,99
    Lichte, waterdichte en comfortabele jas van Nylon. Slim fit jas met ritsen aan beide zakken. Beschikbaar in navy met clublogo, van 3XS tot 5XL, met of zonder je naam op de achterkant.
  • RCL polo

29,99
    Hydrotex 100% polyester. Deze vrijetijdspolo bevat 2 knopen onder de kraag. De mesh op de achterkant is luchtdoorlatend. Beschikbaar met logo in navy van 3XS tot 5XL, met of zonder je naam op de achterkant.
  • RCL softshell

60,99
    Slim fit. Deze softshell jas bevat twee self-locking ritsen bij de jaszakken. De jas voelt zeer aangenaam aan en is gemaakt van een ademende en winddichte stof. Beschikbaar in navy met clublogo van S tot 5XL. Je naam op de achterkant in optie.
  • RCL regenpull

20,99
    Enkellaagse regentrui zonder kap en zonder zijzakken. Ideaal om onze jongste rugbyspelers droog te houden en te beschermen tegen de kou. Het materiaal lijkt iets te licht om senior tackles te overleven. Gemaakt van Airtex, een sterke dunne stof, licht van gewicht en ademend. Beschikbaar in navy met het clublogo van 3XS tot 5XL, met of zonder je naam op de achterkant.

Ga naar de bovenkant