Lid worden of hernieuwen

Hoe word ik rugbyspeler

Kom eens op een avond naar de trainingen. En als je zin hebt, mag je onmiddellijk meetrainen. De eerste 4 trainingen zijn gratis én verzekerd. Nadien dien je lid van de club te worden om verzekerd te blijven (zie hieronder). De trainingsuren en de contactpersoon kan je vinden in de rubriek TEAMS.

Nieuwelingen kunnen, bovendien, deelnemen aan de initiaties die de club regelmatig organiseert.

Om lid te worden van de Club dien je volgende zaken te doen:

Extra voordelen en steun

Je kan bij je mutualiteiten een gedeelte van het lidgeld laten terug betalen aan hun leden. Na betalen van je lidgeld krijg je van ons een attest dat samen met het formulier van het ziekenfonds (zie hieronder) teruggestuurd moet worden naar je ziekenfonds.

De Stad Leuven zorgt in sommige gevallen voor een financiële ondersteuning bij de stap naar een sportclub in de vorm van een sportcheque.

Voor gezinnen met meerdere rugbyspelende kinderen (tot U18) is een gezinskorting voorzien. Je krijgt 15 euro voor het tweede en vanaf het derde 30 euro korting. Deze korting wordt verrekend op je lidkaart, die ook gebruikt kan worden voor alle betalingen binnen de club. Dus bij de inschrijving betaal je het volledige bedrag, maar je krijgt de korting bij de uitreiking van je lidkaart als extra saldo terug.

Belangrijke info

Op de dopingsite kan je info vinden over verboden stoffen in wedstrijdverband. Dit is de dopinglijst die geldt voor elke sport in competitieverband:

Verzekering

Elke speler is automatisch verzekerd bij de Rugby Vlaanderen via onze Club. Mocht je toch iets aan de hand hebben, download dan hier het verzekeringsformulier.