De keuze van het moment.

Supporters op post! Zondag 24 maart 2019 staat veel op het spel voor onze Senioren. Anderlecht heeft vorige match ‘Brussels Citizens’ overduidelijk verslagen, en zich zodoende weggespeeld uit de degradatiezone. Het is nu aan onze Senioren om het tij te keren voor Leuven. Vanaf hier kunnen we stap voor stap stijgen in de ranking tot een veel verdienstelijker plaats dan waar we nu staan met de SEN 1. De nodige correcties dringen zich op. Het kan, en de ploeg kan het zeker, daar moeten we als club alvast vertrouwen in hebben. Vandaar is de massale steun van supporters dan ook meer dan welkom. RCL1 speelt om 15u en RCL 2 om 13u. Be There and don’t miss the after match party!